Δεν δέχεται τίτλο στα χαρτιά ο Παναθηναϊκός!

  Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν όμως η στάση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μια και δεν αλλάζει. «Δεν θέλουμε πρωτάθλημα στα χαρτιά».

  Το μέλλον της φετινής Basket League θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο μιας και όλες οι ομάδες, πλην της ΑΕΚ, θέλουν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα το πιθανότερο σενάριο είναι να μπει παύλα στο όνομα του πρωταθλητή μιας και η ομάδα που θα έπρεπε να πάρει τον τίτλο, και θα τον έπαιρνε, δεν τον θέλει.

  Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βασιζόμενοι στην ιστορία και τα ιδανικά του συλλόγου τονίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούν να πάρουν τίτλο που δεν έχει κατακτηθεί δίκαια εντός παρκέ. Ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να επιβληθεί, για νομικούς κυρίως λόγους, η ανάδειξη πρωταθλητή. Εκεί όπως είναι ευκόλως κατανοητό κανείς δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.

  Από εκεί και πέρα υπάρχει ακόμα ένας, δευτερεύον βέβαια, λόγος για τον οποίο το «τριφύλλι» δεν θέλει να πάρει τον τίτλο και αφορά τα μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος. Ήδη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει την αντίθεσή του με την απόφαση των μετόχων της Euroleague για καταβολή μισθών που οι παίκτες των ομάδων δεν έχουν «δουλέψει».

  Σαφώς και δεν νιώθει καθόλου διαφορετικά για ένα πρωτάθλημα που οι παίκτες της ομάδας δεν θα έχουν κατακτήσει αλλά θα πρέπει να πάρουν τα μπόνους τους λόγω συμβολαίων.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »