Δεν έφερε αποτέλεσμα η πρώτη συνάντηση!

Ο μάνατζερ του Βιγιαφάνιες συναντήθηκε με τον Παναθηναϊκό και μετέφερε στο σύλλογο προσέγγιση από ομάδα του εξωτερικού κι όχι επίσημη πρόταση για την πώληση του Αργεντινού άσου. Αναμένεται και επόμενο ραντεβού για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο μάνατζερ του Βιγιαφάνιες ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό για συνάντηση προκειμένου να μιλήσουν για το μέλλον του πελάτη του. Σήμερα το απόγευμα, λοιπόν, η συνάντηση αυτή έγινε, ωστόσο δεν έφερε καρπούς, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να ανανεώσουν το ραντεβού τους.

Συγκεκριμένα ο μάνατζερ του παίκτη ανέφερε προσέγγιση από ομάδα του εξωτερικού και όχι επίσημη πρόταση για την πώληση του. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες ο Βιγιαφάνιες φέρεται πως έχει ζητήσει εδώ και δέκα μέρες την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να πάρει μετεγγραφή σε άλλη ομάδα.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ρώτησε το ποσό που αξιώνει ο Παναθηναϊκός τον Βιγιαφάνιες σε πιθανή πώληση, ενώ παράλληλα δεν έκανε λόγω για τις Σπάρτα Πράγας και Τραμζοσπόρ. Ομάδες που έχουν συνδεθεί με το όνομα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Πάντως επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει έρθει, την ίδια ώρα που η τιμή πώλησης του παίκτη αγγίζει τα 1.500.000 ευρώ.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...