Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν εμπιστεύεται τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, καθώς – μετά τον τραυματισμό του Γιώργου Κυριακόπουλου – προτίμησε να… πειραματιστεί με τον Ανάς Ζαρουρί.
Η επιλογή του Μπενίτεθ για το αριστερό άκρο της άμυνας φαίνεται να δημιουργεί ερωτηματικά, με τον Ισπανό τεχνικό να προτιμάει τον Ζαρουρί αντί του Μλαντένοβιτς στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας. Η κίνηση αυτή στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για τη διαχείριση του ρόστερ και τις προτιμήσεις στη θέση του αριστερού μπακ.
Η ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό
Παράλληλα, η ομάδα αναμένει σημαντικές ενισχύσεις στο «Γ. Καλαφάτης», με στόχο να καλυφθούν τα κενά και να ενισχυθεί η αριστερή πλευρά της άμυνας το συντομότερο δυνατό.
Το δημοσίευμα της Live Sport
«Η διαχείριση του Μπενίτεθ στο αριστερό άκρο της άμυνας δείχνει… κενό. Στα τελευταία δύο ματς με Στουρμ Γκρατς και ΑΕΚ, ο Ισπανός προτίμησε να χρησιμοποιήσει ως αριστερό μπακ τον (εξτρέμ) Ζαρουρί και άφησε στον πάγκο τον Μλαντένοβιτς. Σαφής ένδειξη ότι δεν εμπιστεύεται τον Σέρβο. Όπως και να έχει, οι ενισχύσεις αναμένονται στο «Γ. Καλαφάτης» το συντομότερο δυνατό».
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Αλλάζει έδρα ο Παναθηναϊκός – Όλα τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ποιοι από το ματς με Παναιτωλικό έχουν πιθανότητες να παίξουν με Μπέτις
- Super League: Πότε γίνεται η κλήρωση των playoffs και οι ημερομηνίες των αγώνων
- Ντραγκόφσκι: «Δεν ήταν δίκαιη η αποβολή στις Σέρρες – Αυτό ήταν το καλύτερο ματς μου»
- Λαμπαδαρίου: «Ήταν πέναλτι στον Παναθηναϊκό»








