Δεν έχει για να πληρώσει τον Παναθηναϊκό η Αλ Αϊν!

Η Αλ Αϊν όπως φαίνεται θα καθυστερήσει να πληρώσει τη δόση που χρωστάει στον Παναθηναϊκό για την μετεγγραφή του Μάρκους Μπεργκ, καθώς όπως ισχυρίζεται δεν διαθέτει το ποσό αυτή τη στιγμή.

Σε μπελάδες φαίνεται να βάζει η Αλ Αϊν τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» δεν θα λάβουν σύντομα το ποσό των 750 χιλ ευρώ που ήταν η δόση για τη μετεγγραφή του Μάρκους Μπεργκ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους Άραβες τα λεφτά αυτά δεν είναι διαθέσιμα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να κάνει λίγο υπομονή μέχρι να παραλάβει τη δόση. Ωστόσο οι εκκρεμότητες στο τριφύλλι τρέχουν κι είναι πάρα πολλές με την ομάδα να «καίγεται» άμεσα για… ρευστό!

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.