Δεν έχει τελειώσει του Σίνγκλετον!

Παρά τα τελευταία δημοσιεύματα περί ναυαγίου με Σίνγκλετον το Prasinoforos.gr σας παρουσιάζει τα δεδομένα της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Οι δύο πλευρές πριν λίγες μέρες είχαν έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικάνο να ζητά λίγο χρόνο για να εξετάσει και τις ενδεχομένως προτάσεις που θα του ερχόντουσαν. Οι μέρες πέρασαν με τον Αμερικάνο να μην παίρνει οριστική απόφαση και να ζητά κάποιους όρους στο συμβόλαιο του που δεν ήταν δυνατό να τους του παρέχει ο Παναθηναϊκός.

Εν  τέλει οι πράσινοι έχουν δώσει νέο προθεσμία στον Κρις Σίνγκλετον για να απαντήσει στην πρόταση του τριφυλλιού. Εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες…

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...