«Δεν υπάρχει ούτε στη σφαίρα της φαντασίας ο Μπούκερ»

  Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κοντός, ανέφερε στον «ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6» πως οι «πράσινοι» δεν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Άσκια Μπούκερ ενώ είναι αρκετά πιθανό να στραφούν προς την αγορά της Αμερικής.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε:

  «Η υπόθεση του Λαπροβίτολα άλλαξε όλο τον προγραμματισμό του Παναθηναϊκού. Η περίπτωση του Άσκια Μπούκερ δεν υπάρχει ούτε στη σφαίρα της φαντασίας, δεν έχει συζητηθεί καν. Του Φρανκ Μέισον θα μπορούσε να έχει συζητηθεί υπό προϋποθέσεις, το καθεστώς ήταν να μείνει ελεύθερος τον Οκτώβριο και να μπει στη free agency. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον Μπούκερ. Ο Μέισον έχει άλλα χαρακτηριστικά, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για εκείνον.

  Το κομμάτι του Λαπροβίτολα ίσως αλλάξει όλο τον προγραμματισμό. Δεν το ξέρουμε ακόμα. Θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να χτενίσει την αγορά, να δει αν υπάρχει παίκτης που μπορεί να βγει από συμβόλαιο. Το θεωρώ δύσκολο. Δεν αποκλείω να αλλάξει προσανατολισμό ο Παναθηναϊκός, να κοιτάξει παίκτη που δεν έχει τόση εμπειρία, αλλά έχει καλά στοιχεία. 

  Στο μυαλό μου είχα να κοιτάξει ο Παναθηναϊκός κάποιον Αμερικανό, που να μην έχει παίξει Ευρώπη. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα οδηγηθεί εκεί θέλοντας και μη. Αν δεν υπάρχει κάποια ανατροπή, θα αναγκαστεί να πάει σε κάτι άλλο. Έχει στην ατζέντα του παιδιά με ενδιαφέρον. 

  Είχε φτάσει κοντά με τον Λαπροβίτολα, δεν περίμενε κανείς την εξαίρεση με τη Ρεάλ. Έκατσε κέντρα τώρα στον Παναθηναϊκό, δεν ξέρεις αν μπορεί να περιμένει. Η Ρεάλ βρίσκεται σε μια περίεργη διαδικασία τώρα».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »