Δεν παίρνει γκαρντ και πάει ως έχει ο Παναθηναϊκός!

Μετά το ναυάγιο της υπόθεσης του Μάρκο Πόποβιτς ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν φαίνεται πως θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου γκαρντ, ο οποίος θα αποτελέσει και τον αντικαταστάτη του Μάικ Τζέιμς, για τρεις λόγους συγκεκριμένα.

Όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό, ο Παναθηναϊκός Superfoods μετά τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς, έψαχνε να βρει τον αντικαταστάτη του. Η εύρεσή του ήταν δύσκολη, καθώς η εποχή που βγήκε στην… αγορά η ομάδα ήταν αρκετά παράξενη και απαγορευτική. Με λίγα λόγια ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε την χειρότερη χρονική στιγμή και μέχρι στιγμής έχει λείψει αρκετά από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» παρά το γεγονός ότι έψαχναν τον αντικαταστάτη του μάλλον θα μείνουν ως έχει και δεν θα πάρουν παίχτη.

Αυτή η πληροφορία προκύπτει από τρεις συγκεκριμένους λόγους. Αρχικά ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Τσάβι Πασκουάλ δεν επιθυμεί να αποκτήσει κάποιον παίχτη που απλά θα λέει ότι τον πήρε. Ψάχνει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία και δεν έχει βρει ακόμα, με αποτέλεσμα να μην έχει φέρει κάποιον γκαρντ στην Αθήνα. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει και με τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο Έλληνας άσος δείχνει να υπολογίζεται όλο και περισσότερο από τον Καταλανό προπονητή του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να αποτελεί μια έξτρα λύση.

Συγκεκριμένα ο Μποχωρίδης θεωρείται από τον Πασκουάλ ένα εξαιρετικό ταλέντο και έτσι τον βάζει στο παρκέ αρκετή ώρα, με τον 22χρονο άσο να βελτιώνεται συνεχώς μέχρι στιγμής. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι αποτελεί τον αντικαταστάτη του Μάικ Τζέιμς ο συγκεκριμένος παίχτης. Τέλος, ο τρίτος λόγος έχει να κάνει και με την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι τραυματίας εδώ και ένα μήνα, δηλαδή έχει περάσει το μισό διάστημα από την επιστροφή του. Πλέον στο τριφύλλι περιμένουν να περάσει ακόμα ένας μήνας για να ενταχθεί και πάλι ο παίχτης στην ομάδα. Έτσι, ο Πασκουάλ θεωρεί άσκοπη την μεταγραφή κάποιου άλλου παίχτη.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...