Δεν… «ΠΑΣ» Χουχούμη στα Γιάννινα

Πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει στην μετεγγραφή με τη μορφή δανεισμού του Διαμαντή Χουχούμη στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είδηση που σημαίνει πως κρατάει τον Έλληνα αριστερό μπακ αναγκαστικά στους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός του Αντρέα Στραματσόνι είχε στην μαύρη λίστα και τον Διαμαντή Χουχούμη. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι αριστερός μπακ και ξεκίνησε με πολύ μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Ωστόσο το μέλλον του δεν καταγράφτηκε όπως θα θέλαμε όλοι μας. Έτσι, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να τον δώσει δανεικό σε κάποια ομάδα που θα τον ήθελε στο έμψυχο δυναμικό της.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν μια από αυτές τις ομάδες. Όμως εκεί που φαινόταν ότι ο Χουχούμης θα γίνει κάτοικος Ιωαννίνων, ξαφνικά οι δύο ομάδες δεν τα βρίσκουν στους όρους του δανεισμού. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός ζητάει από τον ΠΑΣ να καλύψει μέρος του συμβολαίου του παίχτη. Φυσικά οι «Γιαννιώτες» δεν το κάνουν αυτό και πλέον αν κρατήσουν αυτή τη στάση πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...