«Δεν ψάχνει μόνο για ψηλό ο Πιτίνο, θα αργήσει να γίνει προσθήκη»

  Νέο δημοσίευμα, αυτήν την φορά από το SDNA.gr διαλευκάνει την υπόθεση της μεταγραφής ψηλού στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα το δημοσίευμα μιλάει και για απόκτηση γκαρντ-φόργουορντ.

  Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το δημοσίευμα:

  «Πόσο κοντά είναι στο να αγοράσει σέντερ; Καθόλου κοντά. Για την ακρίβεια, είναι τόσο μακριά ώστε να μην έχει βρει καν ποιος είναι ο παίκτης. Όχι δηλαδή να έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις και συζητήσεις. Κι αν θέλετε και κάτι άλλο, ακόμη πιο σημαντικό, είναι ότι στο μυαλό του Ρικ έχει γίνει πλέον άμεση προτεραιότητα η απόκτηση γκαρντ.

  Χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι κι εκείνος δεν αντιλαμβάνεται το πρόβλημα που υπάρχει στη θέση “5”. Ταυτόχρονα όμως βλέπει τον Παπαγιάννη να παίρνει τις ευκαιρίες και να τις αξιοποιεί. Στο βαθμό βέβαια που μπορεί, έτσι; Αν περιμένει κάποιος από τον Παπαγιάννη να γίνει στα 22 του dominant ψηλός απέναντι στα θηρία της Εuroleague, τότε αυτός είναι για τα θηρία. Όχι ο Παπαγιάννης. Το πρόβλημα είναι το ποιους έχει δίπλα του ο Παπαγιάννης.

  Άρα λοιπόν μην απορήσετε, αν ο πρώτος παίκτης που θα έρθει στον Παναθηναϊκό θα είναι στη θέση “δυόμιση”. Γιατί αυτή τη στιγμή ο Πιτίνο εκτιμά ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην πρώτη ζώνη άμυνας της ομάδας, όπου εκτός του Καλάθη κανείς δεν μπορεί να παίξει σοβαρή προσωπική άμυνα στο ένας εναντίον ενός. Το αποτέλεσμα είναι ο Παναθηναϊκός να γίνεται πολύ ευάλωτος αμυντικά.

  Διαβάστε την συνέχεια στο SDNA.gr

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.