Δεν «ψήνεται» για Τουρκία ο Μακέντα

  Δεν έχει «συγκινηθεί» ιδιαίτερα από το ενδιαφέρον που δείχνουν για την απόκτησή του η Αλάνιασπορ και η Αντάλιασπορ ο Φεντερίκο Μακέντα.

  Ο Ιταλός επιθετικός έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό. Μετά από δύο χρόνια στο «τριφύλλι» το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του είναι έντονο. Βέβαια έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά και τις… ικανότητες του Μακέντα δεν θα τον ζητούσε κάποια σοβαρή ομάδα με στόχους. Παρόλα αυτά Αλάνιασπορ και Αντάλιασπορ εξετάζουν την περίπτωσή του.

  Ταυτόχρονα ο ίδιος ο παίκτης θα προτιμούσε, αν φύγει από τον Παναθηναϊκό, να παίξει είτε στην Ιταλία είτε στην Αγγλία. Το συγκεκριμένο σενάριο όμως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για ευνόητους λόγους. Κάπως έτσι το μόνο που μπορεί να κάνει τον Μακέντα να πειστεί να μετακομίσει στην γειτονική χώρα είναι ο μεγαλύτερος μισθός που μπορούν να το προσφέρουν οι δύο ομάδες.

  Όλα είναι ανοιχτά για την περίπτωση του Ιταλού και το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα στον επόμενο μήνα η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει. Μεταγραφή στην Τουρκία, ανανέωση με τον Παναθηναϊκό ή μήπως κάτι άλλο;

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »