Δεν θα πάρει μέρος στο Gomelsky Cup ο Παναθηναϊκός!

  Δεν θα αγωνιστεί στο φετινό Gomelsky Cup, που θα διεξαχθεί στη Μόσχα το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου, ο Παναθηναϊκός.

  Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την αδυναμία να μεταβούν στην Ρωσική πρωτεύουσα. Ο λόγος είναι τα υγειονομικά πρωτόκολλα που δεν επιτρέπουν τις πτήσεις από εξωτερικό. Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να κάνει μια τεράστια διαδικασία για να βρεθεί στην Ρωσία.

  Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ζήτησαν συγνώμη και έστειλαν ευχαριστίες στους διοργανωτές για την πρόσκληση. Την κενή, πλέον, θέση θα πάρει η Ούνιξ Καζάν. Να σημειωθεί πως πρόκειται για την δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που ο Παναθηναϊκός δεν θα αγωνιστεί στην εν λόγω φιλική διοργάνωση.

  Βέβαια η συγκεκριμένη κατάσταση προκαλεί αρκετά ερωτηματικά. Όχι φυσικά για τα φιλικά τουρνουά αλλά για την Ευρωλίγκα. Και αυτό επειδή αν η διαδικασίας μεταφοράς και η επεξεργασία εγγράφων συνεχίσουν να δημιουργούν προβλήματα θα υπάρχει μεγάλο θέμα. Αν δεν υπάρξει κάποια ειδική εξαίρεση για τους αγώνες της διοργάνωσης τότε ο πονοκέφαλος του Τζόρντι Μπερτομέου θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος. Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική πρόκειται να αγωνιστεί στην Μόσχα κόντρα στην Χίμκι στις 2 Οκτωβρίου.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »