Αλαφούζος: «Δεν θα πουλήσουμε τον Ιωαννίδη λιγότερο από 30 εκατομμύρια»

Δηλώσεις στο SpaceViola.Com παραχώρησε με αφορμή το ενδιαφέρον ομάδων για τον Φώτη Ιωαννίδη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.
Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον Έλληνα επιθετικό, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» υποστήριξε πως δεν θα πουληθεί ο Ιωαννίδης για λιγότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ.
Αναλυτικότερα, σχολίασε: “Είναι αλήθεια, η Φιορεντίνα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Φώτη από τον Ιούνιο, αλλά δεν έχει ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μας. Δεν θα πουλήσουμε τον Ιωαννίδη για λιγότερο από 30 εκατομμύρια ευρώ”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Ιταλοί προσφέρουν 15-17 εκατομμύρια ευρώ, με το ίδιο ρεπορτάζ να τονίζει πως οι Ιταλοί βρίσκονται μπροστά σε «ελληνικό τείχος», καθώς υπάρχει μεγάλη απόκλιση στο οικονομικό κομμάτι.
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Για την επιστροφή στις νίκες
- Ο ΟΦΗ διέλυσε τον Μίλωνα – Η βαθμολογία της Volley League
- Ο Λεβαδειακός έκανε… πάρτι στο Αγρίνιο και η τετράδα απομακρύνεται!
- ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Περιμέναμε να δούμε τον κύριο Γιαννακόπουλο στο δικαστήριο, αλλά δεν εμφανίστηκε»
- «Πράσινη»… απόβαση στη Βουδαπέστη: Τόσο κόσμο θα έχει ο Παναθηναϊκός







