Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για Κουρμπέλη!

  Τις τελευταίες ώρες είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι η Λειψία κοιτάζει την περίπτωση του αρχηγού του τριφυλλιού, Δημήτρη Κουρμπέλη.

  Τα μετεγγραφικά σενάρια όσο περνάει ο καιρός είναι λογικό να δίνουν και να παίρνουν όσον αφορά τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ψάχνουν χρήματα για να μπορέσουν να καλύψουν ορισμένες υποχρεώσεις που είναι αναγκαίες και οι πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών είναι ένα βασικό σχέδιο είσπραξης χρημάτων.

  Ένας από τους πρωτοκλασάτους παίκτες που έχει ο Παναθηναϊκός θεωρείται φυσικά και ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο άσος του τριφυλλιού είναι αρχηγός της ομάδας και από τη στιγμή που ήρθε από τον Αστέρα Τρίπολης έχει προχωρήσει σε εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες είχε ακουστεί ότι η Λειψία από την Γερμανία ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »