«Δεν υπολογίζονται για του χρόνου Σέχου και Σερπέζης – Βρείτε ομάδα τους είπε ο Ντρεοσί»

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» οι Δημήτρης Σερπέζης και Κρίστο Σέχου δεν υπολογίζονται για την επόμενη χρόνια με τον Ντρεοσί να ήταν ξεκάθαρος ζητώντας τους να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Για τον Κρίστο Σέχου λίγο πολύ γνωρίζαμε ότι ήταν λίγα τα ψωμιά του στο Κορωπί αλλά η αποχώρηση και του Δημήτρη Σερπέζη ήταν μια μικρή έκπληξη είναι η αλήθεια.

Φαίνεται πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει πείσει για το ταλέντο του με τον Πιέρ Ντρεοσί να είναι ξεκάθαρος συζητώντας από τους δυο ατζέντηδες να να ψάχνουν ομάδα για τους πελάτες του. Μάλιστα χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα αλλά με ποσοστό μεταπώλησης.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

«Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα που έδωσε ο Πιερ Ντρεοσί στον ατζέντη των Δημήτρη Σερπέζη και Κρίστο Σέχου, με τον οποίο συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα. «Βρες ομάδα» του είπε ξεκάθαρα ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής όσον αφορά το μέλλον των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών. Κι αν για τον Σέχου ήταν εξ αρχής σαφές ότι δεν υπολογίζεται από το «τριφύλλι», για τον Σερπέζη υπήρχε μια σχετική έκπληξη. Αυτό που επίσης ξεκαθάρισε ο Ντρεοσί είναι ότι μπορούν να συνεχίσουν σε όποια ομάδα επιθυμούν δίχως οικονομικό αντάλλαγμα, αλλά με τη μορφή της διατήρησης ποσοστού μεταπώλησης».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.