«Δένει» τον… Έλληνα Ζέκα ο Παναθηναϊκός

Στο τέλος της σεζόν ο Ζέκα θα κληθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες για να αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα και ίσως να παίξει στην Εθνική.

Ο Κάρλος Ζέκα είναι σταθερά από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού, ακόμη και σε μέρες που η εικόνα της ομάδας δεν είναι ικανοποιητική. Η διοίκηση της ΠΑΕ θέλοντας να επιβραβεύσει τον Πορτογάλο μέσο για την προσφορά του, αλλά και να τον «δέσει» στην ομάδα, έχει ήδη κάνει μια διερευνητική επαφή με την πλευρά του για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2017.

Πρόθεση των «πράσινων» είναι να επεκτείνουν τη συνεργασία με τον 27χρονο άσο μέχρι το 2019 και οι συζητήσεις με τον μάνατζέρ του θα γίνουν στο τέλος της σεζόν.

Πέραν του θέματος του συμβολαίου, ο Ζέκα έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες να αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα. Ο Πορτογάλος περνά καλά με την οικογένειά του στην Ελλάδα, αγαπά τη χώρα κι έχει μάθει τη γλώσσα. Συν τοις άλλοις, εφόσον ολοκληρωθεί η «ελληνοποίησή» του, θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής και στην Εθνική.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.