Δερμάτης στο Prasinoforos.gr: «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε – Μας λείπει ο κόσμος» (Vid)

  Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δερμάτης, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στο βόλεϊ των γυναικών.

  Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς

  Μία ευχή για το ερχόμενο πρωτάθλημα:

  «Ευχή για όλο τον κόσμο να τελειώσει αυτό με τον κορονοϊό, να βρει τον ρυθμό του ο κόσμος γιατί με όλο αυτό που συμβαίνει θα αρχίσουν να εμφανίζονται και ψυχολογικά προβλήματα στον κόσμο. Εύχομαι πολύ γρήγορα να τελειώσει και να βρει ο κόσμος τον ρυθμό του».

  Για την ετοιμότητα της ομάδας:

  «Όχι, η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Πιστεύω όλες οι ομάδες δεν θα είναι έτοιμες γιατί είχε μεγάλο κενό με τον κορονοϊό τους τελευταίους μήνες, υπήρξε μεγάλη περίοδος απραξίας. Πιστεύω πως θα καλύψουμε όσο καλύτερα γίνεται το κενό αυτό και θα δημιουργήσουμε προϋποθέσεις καλές, θα παρουσιάσουμε μία καλή ομάδα. Χωρίς φιλάθλους, αυτό είναι ένα ντισαβαντάζ για τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και κάτι καλό θα γίνει».

  «Αυτό που προέχει σαν ομάδα είναι να βρούμε έναν ρυθμό σωστό, να συνεργαστούν όσο καλύτερα γίνεται οι αθλήτριες γιατί είναι καινούριες στην ομάδα. Να έχουν υγεία και στην συνέχεια θα δούμε προς τα που θα πάμε».

  Ένα μήνυμα προς τον κόσμο:

  «Μας λείπει πολύ, ο κόσμος αυτός ειδικά στο γυναικείο βόλεϊ ήταν κάτι το εκπληκτικό και λείπει πολύ από την ομάδα. Εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι κοντά μας».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »