Τόμας στο Prasinoforos.gr: «Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας»!

Ο ΝτεΣον Τόμας μίλησε αποκλειστικά στον Βασίλη Αγριτάκη και το Prasinoforos.gr αναφερόμενος στο ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προστατέψει την έδρα του στα υπολειπόμενα παιχνίδια της Ευρωλίγκα.

-Μπορούμε να πούμε ότι ήταν η καλύτερη σου εμφάνιση φέτος. Είσαι θετικός για τη συνέχεια της σεζόν (και για σένα και για την ομάδα); Το λέω αυτό επειδή η ομάδα στο άμεσο μέλλον έχει κάποια όχι τόσο δύσκολα παιχνίδια σε σύγκριση με τα προηγούμενα.

«Είναι όντως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου φέτος. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Να πάρουμε τα επόμενα δύο διότι αν προστατέψουμε την έδρα μας θα είμαστε πιο ασφαλής. Αυτό είναι το σκεπτικό μας. Θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε τους στόχους μας.»

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.