Ο Λούκα Βιλντόζα αντιλήφθηκε παράξενη δραστηριότητα στο προφίλ του στο Spotify και τραγούδια που εξυμνούν την Παρτίζαν, καταλαβαίνοντας πως έχει δεχθεί επίθεση από χάκερ.
Ο Λούκα Βιλντόζα κατάλαβε πως κάποιος Σέρβος οπαδός της Παρτίζαν είχε χακάρει τον λογαριασμό του στο Spotify και του απάντησε πως: «Δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό αυτό που έκανες».
Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός της Μαδρίτης θα κέρδιζε την ομάδα του 2009»!
Όταν ο Αργεντινός άσος έπιασε το κινητό στα χέρια του, θέλησε να ακούσει μουσική και αντιλήφθηκε περίεργη δραστηριότητα. Παντού, έβλεπε σέρβικα τραγούδια με πολλά να είναι ύμνοι της Παρτίζαν. Εν τέλει, ο Βιλντόζα κατάλαβε τι γινόταν και εξήγησε με ανάρτησή του στο Instagram,
«Δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό αυτό που έκανες», έγραψε ως απάντηση ο Βιλντόζα, ο οποίος για να μην γίνουν παρεξηγήσεις εξήγησε πως «ο λογαριασμός μου στο Spotify έχει χακαριστεί».