Δεύτερες σκέψεις για δεξί μπακ λόγω Μολό!

  Η πολύ καλή απόδοση του Γιοάν Μολό το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην κινηθούν για δεξιό μπακ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

  Σε… δεύτερες σκέψεις έχουν μπει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την απόκτηση δεξιού μπακ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

  Η αυταπάρνηση που δείχνει ο Μολό και η πολύ καλή του απόδοση τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις της ομάδας έχουν κάνει τους ανθρώπους του τριφυλλιού να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κρατήσουν τον Γάλλο μέχρι το καλοκαίρι και να μην προχωρήσουν στην απόκτηση δεξιού μπακ.

  Ο Μολό και στο χθεσινό ματς ήταν από τους διακριθέντες και ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται να έχει πειστεί με την απόδοση του ποδοσφαιριστή του. 

  Φυσικά μην ξεχνάμε ότι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει σύντομα ο Αντονίτο, που βέβαια οι σκέψεις για τον Μολό και τη μη απόκτηση δεξιού μπακ να μην έχουν σχέση με αυτό. 

  Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα αλλά τα δεδομένα δείχνουν ότι ο σχεδιασμός του τριφυλλιού διαφοροποιείται και οι πράσινοι θα κινηθούν για δύο ποδοσφαιριστές (κεντρικό χαφ και αριστερό εξτρέμ).