Ραντεβού Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου για να κλειδώσει το «deal»!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA στις αρχές της εβδομάδας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση για να βρεθεί οριστική φόρμουλα στο θέμα του χρέους της ΠΑΕ.

Αρκετοί μπορεί να εκτίμησαν ότι οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η ιστορική αλλαγή σκυτάλης είναι λίγες, μετά τη γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που έκανε λόγω (μεταξύ άλλων) για μία «καθαρή» από χρέη ΠΑΕ (τη στιγμή που είναι πάνω από 35 εκατ. ευρώ και το συνολικό άνοιγμα της εταιρίας ξεπερνάει τα 60 εκατ. ευρώ), πλην όμως οι πληροφορίες, τα δεδομένα, οι ενδείξεις και οι… εξελίξεις δηλώνουν σαφώς το ακριβώς αντίθετο.
Το ύψος των χρημάτων που έχουν ήδη «πέσει» στο τραπέζι από τους συνεργάτες των δύο πλευρών και αποτελούν προϊόν διαπραγμάτευσης, τα γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι.
Εχει καταστεί, ωστόσο, σαφές ότι οι επαφές βρίσκονται ήδη σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και στις αρχές της εβδομάδας, στη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο, είναι πολύ πιθανό να προκύψει οριστικά η ιστορική αυτή συμφωνία για το σύλλογο.
Πηγή: SDNA.gr
Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.