Δήλωσε Challenge Cup ο Παναθηναϊκός – Οι τελευταίες πινελιές στο ρόστερ!

    Δήλωσε συμμετοχή στο Challenge Cup ο Παναθηναϊκός και πάει για το όνειρο του Ευρωπαϊκού. Κλείνει το ρόστερ σιγά σιγά.

    Eξ αρχής οι πιθανότητες να μην αγωνιστεί στο Challenge Cup είναι ελάχιστες. Κι αυτό γιατί δεν πληρεί τη βασικότερη των προϋποθέσεων, δεν έχει γήπεδο απαιτούμενης χωρητικότητας (το Μαρούσι χωράει 1.500 θεατές), συν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το τάραφλεξ στον Άγιο Θωμά, καταστούν αδύνατη τη συμμετοχή του στο Ch.League.

    Ο Παναθηναϊκός λοιπόν όπως αναμενόταν δήλωσε συμμετοχή στο Challenge Cup σε άνδρες και γυναίκες. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει οριστικοποίηση στους πίνακες, με τη CEV να λαμβάνει τις τελικές αποφάσεις της εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους. Επαναλαμβάνουμε ότι δεν υπάρχει οριστική απόφαση, αλλά αυτή τη στιγμή το σενάριο να αγωνιστεί σε διοργάνωση «υψηλότερων απαιτήσεων» δεν είναι το πιθανότερο. 

    Κλείνει το ρόστερ σιγά σιγά

    Με Ερνάντεζ διαγώνιο, Κόβαρ-Φράγκο στα άκρα και Ζήση λίμπερο η ποιότητα αναβαθμίστηκε, η βάση των Γιάκομπσεν-Ρανγκέλ παρέμεινε και μένει ο τελευταίος κεντρικός για να ολοκληρωθεί το παζλ, με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας, Γιώργο Πετρέα φαβορί αν είναι 4 οι ξένοι που θα παίζουν.