Διαδικτυακή ενίσχυση στον Ερασιτέχνη

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, δίνεται η δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν οικονομικά τη «μάνα του λόχου».

Όσοι φίλοι της ομάδας ενδιαφέρονται να βοηθήσουν οικονομικά, μπορούν να το κάνουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Π.Α.Ο. www.panathinaikos1908.gr και να στηρίζουν το Σύλλογο μέσω της δωρεάς τους από τις πλατφόρμες Viva Wallet και PayPal.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας γνωρίζουμε τον Αριθμό Λογαριασμού του Ερασιτέχνη και συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

ALPHA BANK: 3440 0200 2001 498

IBAN: GR 97 0140 3440 3440 0200 2001 498

Κάθε συνεισφορά είναι ανεκτίμητη

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμπαράστασή σας».

Μέσα από συζήτηση που έγινε ανάμεσα στους «πράσινους» παράγοντες στο Δ. Σ., παρατηρήθηκαν κάποια θέματα. Ακόμα μένει αόριστο το θέμα για το ανδρικό βόλεϊ, ενώ στο πόλο θα ανακοινωθεί εντός των ημερών η πορεία του τμήματος.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...