Κύπελλο μπάσκετ: Διαφώνησαν οι ομάδες και «χάλασαν» την ιδέα του Final 8!

  Δεν προχωράει τελικά η σκέψη για την διεξαγωγή του Final-8 για το Κύπελλο Ελλάδος μιας και οι ομάδες διατήρησαν τις διαφωνίες τους και στην δεύτερη τηλεδιάσκεψη που έγινε και όλα οδηγούν προς ένα Final-4.

  Τα σημεία που διαφώνησαν οι ομάδες ήταν αρκετά, με κυριότερο το οικονομικό μιας και φάνηκε πως το κόστος του εγχειρήματος δεν θα μπορούσε να καλυφθεί από χορηγούς και ορισμένες ομάδες αρνήθηκαν να επιβαρυνθούν με τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής για το χρονικό διάστημα του Final-8. 

  Επίσης ο Ηρακλής διατήρησε την στάση του για το πλεονέκτημα έδρας που έχει στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Οπότε αυτά που… χώριζαν τις 8 ομάδες ήταν περισσότερα από αυτά που τις ένωναν και η σκέψη για Final-8 θα παραμείνει σκέψη. 

  Η ΕΟΚ αναμένεται να βγάλει επίσημη ανακοίνωση για την τελική μορφή του θεσμού, και το πιθανότερο είναι να γίνουν κανονικά οι προημιτελικοί με βάση το πρόγραμμα και μετά να υπάρχει Final-4 σε ουδέτερη έδρα. 

  Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί (Λαύριο – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Περιστέρι, Κολοσσός – Προμηθέας, Ηρακλής – ΠΑΟΚ) και στις 12 και 14 του ίδιου μήνα οι ημιτελικοί και ο τελικός.

  Πάντως εκφράζεται η πίστη πως θα γίνει μία τελευταία προσπάθεια για να υπάρξει συμφωνία για το Final-8, αν και οι ελπίδες να αλλάξει κάτι είναι ελάχιστες.

  Πηγή: SDNA.gr

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.