Διαφορά 9 εκατομμυρίων μεταξύ Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ

    Εντός της ερχόμενης εβδομάδας, ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να συναντηθεί με τον Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ, προκειμένου οι δυό τους να διευθετήσουν τα μεταξύ τους ζητήματα. 

    Η συνάντηση αυτή είναι προγραμματισμένη για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και εκεί, οι δύο πλευρές αναμένεται να προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις για την «πράσινη» ΠΑΕ.

    Επί του παρόντος, ανάμεσα στις δύο πλευρές, υπάρχει μια οικονομική διαφορά στη διαπραγμάτευση. Η διαφορά αυτή βρίσκεται κοντά στα 9 εκατομμύρια ευρώ. Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει μια καλύτερη προσφορά, για να μπορέσει, παράλληλα, να λύσει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα ως προς τα χρέη.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.