Διαφορά στο οικονομικό με Πόποβιτς

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ενώ τα έχει βρει σε όλα με τον Μάρκο Πόποβιτς, δείχνει να έχει προβλήματα με τις απαιτήσεις της ομάδας του Κροάτη guard, καθώς υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Στα υπόψη βρίσκεται και ο Πολ Στολ.

Η αναζήτηση guard στον Παναθηναϊκό Superfoods συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς η ομάδα επιθυμεί να καλύψει το κενό που άφησε μετά τον τραυματισμό του ο Μάικ Τζέιμς. Η βασική περίπτωση του τριφυλλιού είναι ο Μάρκο Πόποβιτς. Ο Κροάτης guard τη δεδομένη χρονική στιγμή αγωνίζεται στην Ισπανία για λογαριασμό της Φουενλαμπράδα.

Στο συγκεκριμένο θέμα, οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει από την Παρασκευή με τον παίχτη, ο οποίος επιθυμεί να σπάσει το συμβόλαιό του και να φορέσει τα πράσινα. Ωστόσο η υπόθεση του παίχτη δεν είναι και τόσο εύκολη, καθώς στη μέση υπάρχει η Φουενλαμπράδα με την οποία και πρέπει να διαπραγματευτεί ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα από τις διαπραγματεύσεις προκύπτει πρόβλημα στο οικονομικό.

Αναλυτικότερα ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει τελική προσφορά 100.000 ευρώ με τον ισπανικό σύλλογο να ξεκινάει τις διαπραγματεύσεις του από τις 200.000 ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο ομάδες. Παρ’ όλα αυτά επειδή ο συγκεκριμένος παίχτης αποτελεί εισήγηση του Τσάβι Πασκουάλ, οι «πράσινοι» θα παλέψουν την περίπτωση.

Αν τελικά δεν υπάρξει αίσιο τέλος και ο Μάρκο Πόποβιτς δεν έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού Superfoods, τότε η ΚΑΕ εξετάσει και τον Πολ Στολ. Η συγκεκριμένη είδηση βγήκε από ένα tweet του δημοσιογράφου Ντέιβιντ Πικ και πλέον πρέπει να θεωρείται και ο Στολ στη λίστα των υποψηφίων παιχτών. Να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος παίχτης αγωνίζεται στη ρωσική Άβτοντορ.

Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods επιθυμεί να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με τη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς το κενό του Τζέιμς είναι αρκετά μεγάλο. Μάλιστα υπάρχει περίπτωση εντός των επόμενων ωρών να έχουμε περισσότερες εξελίξεις και το θέμα να τελειώσει οριστικά.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...