Διαγωνισμός-5 Εισιτήρια διαρκείας

  Μια μοναδική προσφορά στους αναγνώστες του κάνει το trifilara.gr, με την ευγενική χορηγία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το έγκυρο «πράσινο» site θα δώσει την ευκαιρία σε πέντε υπερτυχερούς να αποκτήσουν… μόνιμη θέση στο Ολυμπιακό Στάδιο και να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

  Μπείτε στα social media του trifilara.gr, ακολουθείστε μας σε όλα τα απαραίτητα βήματα για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, «σταυρώστε» τα δάκτυλα σας και ευχηθείτε να είστε ένας από τους πέντε ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΥΣ που θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο διαρκείας της αγαπημένης τους ομάδας! Το πρωτάθλημα αρχίσει τώρα στο trifilara.gr!

  – Τα βήματα είναι πολύ απλά:

  Ακολουθήστε μας απλά στο Facebook, στο Instagram , στο Twitter . Στη συνέχεια στείλετε το όνομα και το επώνυμο σας στο inbox του «INSTA» του TRIFILARA.gr και μπαίνετε αυτόματα στο διαγωνισμό. Πριν την κλήρωση θα υπάρξει έλεγχος – παράλληλης – ταυτοποίησης στα social  . H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την μεθεπόμενη Πέμπτη (12/12) στις 13:00 μ.μ. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευτούν στο site την ίδια ημέρα.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαραίτητη προϋπόθεση για την παράδοση των εισιτηρίων από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι οι νικητές του διαγωνισμού κατά την παραλαβή του δώρου να εγγραφούν ως μέλη στον Παναθηναϊκό Α.Ο. (εφόσον δεν είναι ήδη μέλη) με την καταβολή της αντίστοιχης συνδρομής ύψους πενήντα ευρώ.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.