Διακοπή, ξεκούραση και ΕΝΙΣΧΥΣΗ!

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον πρώτο γύρο έχοντας μία εξαιρετική συγκομιδή βαθμών και όντας αήττητος αλλά για να συνεχίσει έτσι χρειάζεται και… βοήθεια.

Η αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν πραγματικά ασταμάτητη στην πρώτη στροφή του πρωταθλήματος, άλλωστε το μαρτυράνε και 12 νίκες και μόλις μία ισοπαλία σε 13 παιχνίδια.

Όμως ο Παναθηναϊκός δεν έφυγε αλώβητος από αυτήν την μάχη. Έχασε ομολογούμενα τον καλύτερο παίκτη στο ρόστερ του, Αϊτόρ, με χιαστό. Είδε την μπακ-απ λύση πίσω από τον Μπερνάρ να παθαίνει επίσης χιαστό με αποτέλεσμα το βάθος του πάγκο του να έχει μειωθεί σημαντικά.

Η ομάδα τον Ιανουάριο θα πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά αποκτώντας τουλάχιστον 3 παίκτες, ώστε να μπορέσει να φτάσει μέχρι το τέλος. Που χρειάζεται; Σίγουρα μία προσθήκη ενός χαφ που θα έχει την ευχέρεια να παίζει τόσο στο «10» όσο και στο «8», και 2 παίκτες στα εξτρέμ, καθώς αυτή την στιγμή το ρόστερ διαθέτει μόνο 2 συν τον Βαγιαννίδη.

Μάλιστα, η μία ή και οι δυο μεταγραφές από τις 3 θα πρέπει να γίνουν με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό κατευθείαν, ειδικά με το δύσκολο πρόγραμμα του Ιανουαρίου.