Διαμαντίδης: «Αμαρτία θα ήταν να λείπω εγώ»

  Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σε δηλώσεις του ανέφερε για μια ακόμα φορά την αγάπη που έχει για τον Νίκο Γκάλη αλλά και την τιμή που νιώθει για το γεγονός ότι θα συμμετέχει στην εκδήλωση «Nick Galis hall of famous game» στις 23 Δεκεμβρίου.

  Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

  «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο φιλανθρωπικό παιχνίδι «Nick Galis hall of famous game» και μάλιστα προς τιμήν του μεγάλου Νίκου Γκάλη. Όλοι γνωρίζουν τα αισθήματα μου για το σπουδαίο αυτόν αθλητή καθώς είναι αυτός που παρακίνησε χιλιάδες παιδιά της δικής μου γενιάς να ασχοληθούν με το μπάσκετ οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να λείπω από τη σημαντική αυτή γιορτή».

  «Σας περιμένουμε όλους στις 23 Δεκεμβρίου στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι να ζήσουμε κάτι μοναδικό».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »