Μόνο ο Διαμαντίδης και ο Ναβάρο!

  Με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να είναι και επίσημα το τέταρτο μέλος της ομάδας της δεκαετίας υπάρχει πλέον ένα επίτευγμα που το μοιράζονται μόνο δύο παίκτες.

  Στην 20χρονη ιστορία της Euroleague έχουν υπάρξει δύο All-Decade ομάδες. Αυτή των σεζόν 2000-2009 και αυτή των σεζόν 2010-2019. Τι ενώνει λοιπόν αυτές τις δύο ομάδες; Δύο παίκτες! Ποίοι είναι αυτοί; Μα φυσικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο!

  Οι δύο κορυφαία παίκτες που που έπαιξαν στην Ευρώπη για τον 21ο αιώνα είναι οι μοναδικοί που συμπεριλήφθηκαν και στις δύο ομάδες της δεκαετίας για την Euroleague. Αυτό βέβαια μοιάζει λογικό μιας και μιλάμε για δύο ζωντανούς θρύλους της διοργάνωσης αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ γενικότερα!

  Για όσους δεν θυμούνται ο Διαμαντίδης και ο Ναβάρο είχαν μαζί τους στην ομάδα της προηγούμενης δεκαετίας τους Μποντιρόγκα, Χόλντεν, Γιασικεβίτσιος. Λάνγκτον, Παπαλουκά, Πάρκερ, Σισκάουσκας και Βούισιτς.

  Σε ότι αφορά την ομάδα της δεκαετίας 2010-2019 προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί μόνο ο Κάιλ Χάινς και ο Λούκα Ντόνσιτς μαζί με τους Διαμαντίδη και Ναβάρο!

  sofa offers
  Loading...
  Translate »