Διάψευση για Ταχτσίδη, προτάθηκαν Λάζαρος-Κουζμάνοβιτς

Από πλευράς Παναθηναϊκού τονίστηκε πως δεν υπάρχει κάτι με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ενώ σχετικά με τους Χριστοδουλόπουλο και Κουζμάνοβιτς, έχουν μεν προταθεί, αλλά οι ”πράσινοι” δεν έχουν ασχοληθεί.

Εδώ και λίγο καιρό υπήρχαν φήμες περί μεταγραφής του ποδοσφαιριστή της Τζένοα, Παναγιώτη Ταχτσίδη, στον Παναθηναϊκό. Οι ”πράσινοι” ξεκαθάρισαν το τοπίο, τονίζοντας πως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεταξύ τους.

Οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν παράλληλα, πως οι Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, έχουν προταθεί, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν έχει ασχοληθεί με τις περιπτώσεις τους.

Σύμφωνα με νέα ιταλικά δημοσιεύματα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, συνέχιζε την προσπάθειά του να αποκτήσει τον Κουζμάνοβιτς. Όμως, από πλευράς ”πράσινων”, ξεκαθαρίστηκε πως δεν ασχολείται η ομάδα με την περίπτωση του Σέρβου, ο οποίος όντως προτάθηκε.

Όσον αφορά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, η ενημέρωση του Παναθηναϊκού ήταν πως ο Έλληνας άσος προταθηκε και αυτός, αλλά και πάλι δεν ασχολείται η πράσινη ΠΑΕ.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...