Διάθεση εισιτηρίων για Σταντάρ

  Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη αγοράς εισιτηρίων για την αμέτρηση του τριφυλλιού με την Σταντάρ Λιέγης.

  Αναλυτικά:

  Πληροφορίες για τη διαδικασία απόκτησης εισιτηρίου για την αναμέτρηση στη Λιέγη, στις 20 Οκτώβρη.

  Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται για την αγορά εισιτηρίου του αγώνα Σταντάρ Λιέγης–Παναθηναϊκός (20/10, 19:00), να απευθύνουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@pao.gr.

  Για την καταχώρηση του αιτήματος είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας:

  Όνομα:

  Επώνυμο:

  ΑΔΤ ή Διαβατήριο:

  Κωδικός Προνομίου μέλους Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

  Τηλέφωνο:

  Εmail:

  Πτήση αναχώρησης:

  Πτήση επιστροφής:

  Ξενοδοχείο:

  Θα δοθεί χρονική προτεραιότητα στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, για να υποβάλουν τα αιτήματα τους, έως την Τετάρτη 05/10.

  Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 25€ και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

  Οι οπαδοί των οποίων τα αιτήματα ικανοποιηθούν, θα ενημερωθούν από την ΠΑΕ για το πότε και από που θα παραλάβουν το εισιτήριό τους.

  Για τους φιλάθλους των οποίων εγκριθούν τα αιτήματα αλλά διαμένουν στο εξωτερικό, θα υπάρξει ενημέρωση που θα αφορά στο σημείο παραλαβής των εισιτηρίων τους.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.