Διαθέσιμα τα εισιτήρια με τον Παναιτωλικό

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποιεί τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (03/02, 19:30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας το προσεχές Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου  (19:30) τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr.  αλλά και από τα εκδοτήρια, καθημερινά 09:30 έως 17:30. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.    

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:  

ΘΥΡΕΣ Τιμή Εισιτηρίου
6, 7, 13, 14 10 Ευρώ
1, 5Β & 5Γ, 8, 12, 15 Ευρώ
2, 5Α, 9, 11 20 Ευρώ
10 30 Ευρώ
3 50 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...