Διαζύγιο μεταξύ Λουντ-Παναθηναϊκού!

  Ο Ρόμπιν Λουντ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, καθώς η απάντηση που έδωσε στο σύλλογο ήταν αρνητική. Έτσι, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν χωριστά το δρόμο τους.

  Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κρατήσει και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν τον Ρόμπιν Λουντ. Τελικά, οι προσπάθειες αποδείχθηκαν άκαρπες, διότι ο Φιλανδός μέσος απάντησε αρνητικά στην τελευταία προσέγγιση του τριφυλλιού. Πλέον οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν χωριστά με τον Παναθηναϊκό να καλύπτει το κενό εκ των έσω και όχι με μετεγγραφή άλλου παίκτη.

  Όσον αφορά τον Φιλανδό, αναμένεται να αναζητήσει άλλο σύλλογο για τη συνέχεια της καριέρας του. Προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό και συγκεκριμένα η Αγγλία.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »