Δίδαξαν ήθος και πολιτισμό για ακόμη μία φορά

  Να πηγαίνεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού (γιατί υποστηρίζεις τη συγκεκριμένη ομάδα) σαν καλό και αθώο παιδί να ζητήσεις να βγάλεις μια φωτογραφία μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος αποτελεί είδωλο πολλών παιδιών και να το μετανιώνεις την ίδια στιγμή επειδή βρίσκεσαι στην Ελλάδα.

  Ανεπίτρεπτο πραγματικά από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού να αντιλαμβάνεται την πρόθεση του μικρού παιδιού και να του κάνει λεκτική επίθεση λέγοντάς του ότι με τη φανέλα που φοράει δεν πρέπει να βγάζει φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο παίχτη επειδή αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »