Διέλα: «Μας πείσμωσε η ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Η γκαρντ του «τριφυλλιού», Ιωάννα Δίελα, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική της Α1.

Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς

Έχουμε κοντά μας την Ιωάννα τη Διέλα μετά την μεγάλη εμφάνιση και νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό. Δυο λόγια για το παιχνίδι.

«Ξέρουμε ότι τα παιχνίδια μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι πάντοτε δύσκολα και περίεργα. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Ξέρουμε ότι φέτος έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Γιατί όλο αυτό που ζήσαμε μέσα στο γήπεδο, έχει ξεκινήσει από πέρσι που δεν ολοκληρώθηκε η σεζόν. Γι’ αυτό λοιπόν θεωρώ ότι η φετινή χρονιά είναι η συνέχεια μας από τη περσινή προσπάθεια. Εύχομαι φέτος να μη μας επηρεάσει ο Covid-19 και να ολοκληρώσουμε κανονικά τους αγώνες μας. Σήμερα, ωστόσο, θα θέλαμε πάρα πολύ να’ ναι εδώ και οι οπαδοί μας που τόσο πολύ μας στηρίζουν. Συγχαρητήρια στις συναθλήτριες μου γιατί όλες δώσανε το μέγιστο της προσπάθειας τους ώστε να έρθει αυτή η νίκη».

Πόσο σημαντικό είναι το σημερινό αποτέλεσμα για τη συνέχεια;

«Θεωρώ ότι η ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν το κλειδί της σημερινής μας νίκης. Άμα δεν είχαμε χάσει δε θα ήμασταν τόσο συγκεντρωμένες και τόσο παθιασμένες σήμερα. Όχι ότι χρειαζόταν η ήττα για να βγάλουμε πάθος αλλά αυτό το γεγονός μας πείσμωσε περισσότερο. Συνεχίζουμε δυναμικά».

Ένα μήνυμα για το κόσμο που ήδη είναι έξω και πανηγυρίζει.

«Κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας. Όπως είπα και πριν συνεχίζουμε δυναμικά».