Διέψευσε το δημοσίευμα για Μπουζούκη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

    Καμία απρεπής αντίδραση δεν υπήρξε από τον Γιάννη Μπουζούκη μετά από τον αποκλεισμό του από την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση από τον Ατρόμητο, σχολίαζαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

    Κατηγορηματικά διέψευσαν την Δευτέρα στον Παναθηναϊκό δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Γιάννης Μπουζούκης ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Ατρόμητο και αποχώρησε από το καθιερωμένο γεύμα της ομάδας… βρίζοντας.

    Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι πράσινοι «κανείς παίκτης της ομάδας δεν έβρισε κανέναν και μετά την ανακοίνωση της αποστολής δεν συνέβη το παραμικρό». Επίσης, διευκρίνιζαν ότι το γεύμα δεν είναι υποχρεωτικό για όσους μένουν εκτός αποστολής και γι’αυτό κάθε παραμονή αγώνα οι περισσότεροι παίκτες φεύγουν χωρίς να φάνε με την υπόλοιπη ομάδα στο εστιατόριο του «Γ. Καλαφάτης».

    Πηγή: sdna.gr

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.