«Άκαρπες οι συζητήσεις ΠΑΕ-Ερασιτέχνη για τον Βοτανικό!»

  Διάσταση απόψεων στις συζητήσεις της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη για τις διμερείς συμβάσεις που σχετίζονται με το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

  Στις ενδοπαναθηναϊκές συζητήσεις κολλάει στην παρούσα φάση το μείζον ζήτημα των διμερών συμβάσεων των εμπλεκόμενων μερών για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό, οι οποίες έχουν ως καταληκτική ημερομηνία τις 30 Μαρτίο.

  Αντί για… λευκός καπνός έχει προκύψει διάσταση απόψεων ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τη μεταξύ τους σύμβαση που σχετίζεται με το νέο σπίτι του συλλόγου.  

  Συγκεκριμένα, έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις συναντήσεις τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ανάμεσα στον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Δημήτρη Βρανόπουλο και τη διευθύντρια του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Ντόρα Πάκα και η διαφορά που προκύπτει μεταξύ των δύο πλευρών είναι μεγάλη. 

  Για την ακρίβεια δεν υπήρξε το παραμικρό βήμα προς τα μπροστά μεταξύ της πρώτης και της τελευταίας επαφής και από τη στιγμή που δεν υφίσταται σύγκλιση είναι φυσιολογικό να προκύπτει προβληματισμός για την υλοποίηση της κατασκευής του γηπέδου στον Βοτανικό. 

  Πηγή: sdna.gr