Δικαίωση για τις επιλογές Ουζουνίδη

Όπως φαίνεται από τα προηγούμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, o Μαρίνος Ουζουνίδης δικαιώνεται πανηγυρικά για την επιλογή του να αποκτήσει και να χρησιμοποιεί στο βασικό σχήμα τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Αναλυτικότερα, οι εμφανίσεις του Σουηδού στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας είναι πολύ θετικές, καθώς υπάρχει έντονη συνεισφορά τόσο στο κομμάτι της άμυνας, όσο και σε αυτό της επίθεσης. Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια με Απόλλωνα Σμύρνης και Λάρισα, έκανε πολλές ευκαιρίες και μπορεί να δείξει ότι είναι μια καλή λύση για να γεμίσει το κενό του Ζέκα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.