Δικαστική ήττα για τον πρώην διαιτητή Ζωγράφο – Αθωώθηκαν Αλαφούζος και Θωμαΐδης

Μετά την καταδίκη από την μήνυση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Χριστόφορος Ζωγράφος υπέστη νέα δικαστική ήττα, καθώς αθωώθηκαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Κυριάκος Θωμαΐδης.

Την αθώωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκούς και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου, καθώς επίσης του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά. 

Ο Χριστόφορος Ζωγράφος είχε κινηθεί δικαστικά εναντίον τους για διαλόγους που δημοσιεύτηκαν στο παρελθόν από την τηλεοπτική “Δίκη”, στους οποίους πρωταγωνιστούσε ο άλλοτε αρχιδιαιτητής. 

Ο παλαίμαχος διαιτητής κατηγόρησε τους Γ.Αλαφούζο και Κ.Θωμαΐδη ότι εκείνοι έκαναν την υποκλοπή, καθώς επίσης ότι έκαναν αθέμιτη χρήση των cd από τις συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ. 

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά ωστόσο δέχτηκε ότι έκαναν χρήση των επίμαχων διαλόγων από δικαιολογημένο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Ως εκ τούτου, πλέον δημιουργείται και δεδικασμένο σε ανάλογης σοβαρότητας υποθέσεις. 

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Χριστόφορος Ζωγράφος δέχτηκε ακόμα μία δικαστική ήττα, καθώς καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση για ψευδορκία κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πηγή: Sdna.gr