Δηλώνει τη Λεωφόρο για δεύτερη έδρα μετά το ΟΑΚΑ

  Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να δηλώσει για τη νέα σεζόν ως αναπληρωματική έδρα του ΟΑΚΑ το γήπεδο της Λεωφόρου. Πότε θα είναι έτοιμος ο χλοοτάπητας για την Κ19 και πως συνδέεται με την πρώτη ομάδα.

  Το γήπεδο της Λεωφόρου αποφάσισε να δηλώσει ως αναπληρωματική έδρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη νέα σεζόν σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.

  Στο φάκελο που έχει κατατεθεί από τους πράσινους υφίσταται αυτή τη στιγμή μόνο η βασική έδρα της ομάδας για την επικείμενη σεζόν που είναι φυσικά το ΟΑΚΑ, αλλά η απόφαση για να δηλωθεί ως δεύτερη έδρα η Λεωφόρος είναι ειλημμένη και το προσεχές διάστημα θα συμπληρωθεί στο φάκελο που έχει κατατεθεί από το τριφύλλι στις αρμόδιες αρχές. 

  Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ιστορική έδρα του συλλόγου γίνονται αυτή τη στιγμή έργα για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα προκειμένου αυτός να είναι ετοιμοπαράδοτος στις επίσημες υποχρεώσεις της Κ19 του Παναθηναϊκού, η οποία θα το χρησιμοποιεί τη νέα σεζόν ως έδρα. 

  Η έναρξη του πρωταθλήματος της Κ19 είναι την ίδια ημερομηνία με αυτή της Super League 1 και από τη στιγμή που ο χλοοτάπητας προβλέπεται να είναι έτοιμος για χρήση, θα υπάρχει θεωρητικά η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και από την πρώτη ομάδα εάν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο ΟΑΚΑ.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »