«Δημιουργεί γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ο Παναθηναϊκός»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «SDNA.gr» ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να δημιουργήσει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Έτοιμη να μεγαλώσει είναι η οικογένεια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, καθώς όπως όλα δείχνουν ένα νέο τμήμα έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν πάρει την απόφαση να ιδρύσουν τμήμα γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, ξεκινώντας από το μηδέν, χωρίς να αγοράσουν κάποιο υπάρχων ΑΦΜ άλλης ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει από την κατώτερη κατηγορία ενώ ήδη έχει αρχίσει η αναζήτηση προσώπων που θα στελεχώσουν το τμήμα. Όπως όλα δείχνουν το ντεμπούτο της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την νέα αγωνιστική σεζόν.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.