Δημήτρης Διαμαντίδης και σε phone edition!

Το PAOSHOP και η Microsoft Hellas συνεργάστηκαν και το αποτέλεσμα που δημιουργήθηκε ήταν να βγει στην αγορά ένα συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο με το όνομα «Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition», το οποίο έχει και την υπογραφή του μεγάλου αρχηγού.

Τα λόγια είναι περιττά, καθώς η παρακάτω εικόνα που θα σας δείξουμε σίγουρα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, καθώς το PAOSHOP σε συνεργασία με την Microsoft Hellas δίνει τη δυνατότητα για μια ξεχωριστή εμπειρία στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα σ’ εκείνους που λατρεύουν το μπάσκετ.

Συγκεκριμένα δημιουργήθηκε και πωλείται ένα συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο με το όνομα «Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition», το οποίο πάνω έχει και την υπογραφή του αρχηγού του Παναθηναϊκού. Επιπλέον το κινητό αυτό τηλέφωνο θα συνοδεύεται από μοναδικό κωδικό ενεργοποίησης της ψηφιακής εφαρμογής (application) Diamantidis#13, η οποία θα διατίθεται για download μόνο για τους κατόχους της συσκευής!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το PAOSHOP και η Microsoft Hellas συνεχίζουν την εξαιρετική τους συνεργασία και παρουσιάζουν το νέο συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο «Dimitris Diamantidis MicrosoftLumia 650 Special Edition!».

Η σχετική εικόνα:

Image-2

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...