«Δίνει δανεικό τον Βαγιαννίδη η Ίντερ»

  Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, ο Γιώργος Βαγιαννίδης αναμένεται να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με την Ίντερ και στη συνέχεια να δοθεί δανεικός.

  Σύμφωνα με δημοσίευμα του Calciomercato.com, ο Γιώργος Βαγιαννίδης αναμένεται να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με την Ίντερ και να πάρει 500.000 ευρώ το χρόνο. Επιπλέον, τονίζει ότι η ιταλική ομάδα αναμένεται να δώσει τροφεία ύψους 400.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό.

  Ταυτόχρονα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας και στη συνέχεια να δοθεί δανεικός.

  Η λεπτομέρεια αυτή αλλάζει λίγο τα δεδομένα, μιας και φαίνεται ότι ανεξάρτητα με το πως θα αποδώσει ο νεαρός στην προετοιμασία θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

  Φυσικά, ο λόγος που θα γίνει αυτό είναι ότι θα πρέπει ο Βαγιαννίδης να πάρει χρόνο συμμετοχής.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »