«Δίνει και το 100% των μετοχών του στον Γιαννακόπουλο ο Αλαφούζος»

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην αποκαλυπτική εκπομπή του OPEN, “Total Football”, ο Γιάννης Αλαφούζος συζητά ακόμα και για οριστική απεμπλοκή του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Πιο συγκεκριμένα ο τωρινός ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ είναι ανοιχτός στην παραχώρηση του συνόλου των μετοχών του στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Ταυτόχρονα δεν αποκλείει και πιθανή παραχώρηση μέρους του ποσοστού ώστε η ΠΑΕ να βρίσκεται σε καθεστώς “μικρής πολυμετοχικότητας”.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πλέον τα σενάριο είναι δύο:

  1. Απόκτηση του συνόλου των μετοχών του Γιάννη Αλαφούζου (περίπου 88% επί του συνόλου) από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
  2. Παραχώρηση του 50% των προσωπικών μετοχών του Γιάννη Αλαφούζου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα έχει την πλειοψηφία με το μέρος του μιας και ήδη πρακτικά ελέγχει το 10% των μετοχών της ΠΑΕ όντας πρόεδρος του Ερασιτέχνη.
Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.