«Δύο επιχειρηματικοί κολοσσοί μελετούν τα βιβλία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Gazzetta.gr» και του δημοσιογράφου Αντώνη Καλκαβούρα, δύο ξένοι επιχειρηματικοί κολοσσοί μελετούν τα βιβλία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Απόσπασμα από το δημοσίευμα:

Υπ’ αυτό το πρίσμα, λοιπόν, ο Τάκης Τριαντόπουλος μπορεί να ασχοληθεί με ηρεμία με ό,τι χρειάζεται σχετικά με την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΚΑΕ. Η κινητικότητα που παρατηρείται σχετικά με την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για μία σειρά δεκαετιών στον Ερασιτέχνη, έχει ζωηρέψει το ενδιαφέρον δύο ξένων επιχειρηματικών κολοσσών, που θέλουν μπουν για τα καλά στην χώρα μας και επενδυτικά, θέλουν να παντρέψουν την ενεργοποίησή τους, αναλαμβάνοντας τα ηνία ενός λαοφιλούς και επιτυχημένου brand, όπως ο μπασκετικός Παναθηναϊκός.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι και οι δύο επιχειρηματικοί πόλοι μελετούν ήδη τα βιβλία της ΚΑΕ και ασχολούνται σοβαρά με το συνολικό concept και φυσικά η προοπτική του γηπέδου (ΟΑΚΑ), καθιστά το project ακόμη πιο ελκυστικό. Μακάρι, να είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.