Δύο μετάλλια στο Κύπελλο αεροβόλων όπλων

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του Κυπέλλου αεροβόλων όπλων 10μ που διοργάνωσε η ΣΚ.Ο.Ε. στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, που αφορούν τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας.

Συνολικά έλαβαν μέρος 84 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα για το σύνολο των αγωνισμάτων. Η γενική κατάταξη των αθλητών / αθλητριών προέκυψε από το σύνολο των επιδόσεων τους, συμμετέχοντας και στις δύο αγωνιστικές ημέρες.

 Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. συμμετείχε στο αγώνισμα του στην κατηγορία αεροβόλο πιστόλι αντρών, εφήβων και γυναικών με 6 αθλητές.

 Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Καμπούρης παρά τον τραυματισμό του στον ώμο δείχνει ναι είναι απτόητος με πολύ καλή και σταθερή επίδοση και τις 2 ημέρες (569/600, 566/600) κατέλαβε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

 Ο Δημήτρης Κατσίρης  αγωνίστηκε την πρώτη μόνο ημέρα (551/600) με μέτρια επίδοση.

 Στη κατηγορία των γυναικών η Άννα Ξανθάκη και η Πέγκυ Βουιδάσκη μακρυά από τον καλό τους ευατό είχαν μέτριες επιδόσεις (352/400 & 363/400) και ( 330/400 & 338/400) αντίστοιχα.

Τέλος στην κατηγορία των εφήβων, ο πολύ καλός Νίκος Κανιούρης αν και αγωνίστηκε μόνο την πρώτη ημέρα καθώς την Κυριακή έλαβε μέρος στου αγώνες μοντέρνου πένταθλου, με επίδοση 528/600 έλαβε την 3η θέση.

 Με τους αγώνες αυτούς έκλεισε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για το τμήμα Σκοποβολής.

Πηγή: Panathinaikos1908.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...