Διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα η ΠΑΕ

Φιλανθρωπικό αγώνα διοργανώνει η ΠΑΕ μαχί με τη σχολή ποδοσφαίρου «Πήγασος» Ιωαννίνων και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου για την συγκέντρωση χρημάτων για την σωτηρία ενός βρέφους.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μαζί με τη Σχολή Ποδοσφαίρου «Πήγασος» Ιωαννίνων και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου, διοργανώνει την Τετάρτη 23 Μαρτίου φιλανθρωπικό τουρνουά με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τη σωτηρία ενός βρέφους 6 μηνών, το οποίο χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης στο εξωτερικό.

Οι αγώνες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις «Γήπεδο Ε.Π.Σ.ΗΠ.» (ώρα 16:30) και η τιμή εισιτηρίου είναι 2 ευρώ. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν και βρίσκονται εκτός νομού Ιωαννίνων, μπορούν να καταθέσουν την προσφορά τους στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ GR 2901102610000026135270267».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.