«Διούδης alerted… ψάχνεται στα ξένα»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime» μεγάλο προβληματισμό έχει προκαλέσει στον Σωκράτη Διούδη η απώλεια μιας σταθερής προόδου και φυσικά τίτλων στον Παναθηναϊκό με τον 27χρονο πορτιέρε να ψάχνεται στην… «ξενιτιά»

Ο Διούδης βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία της καριέρας του και η έλλειψη φιλοδοξίας από πλευράς Παναθηναϊκού τον έχει κάνει να σκέφτεται το μέλλον του εκτός της ομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο ο 27χρονος κίπερ ψάχνεται για εξωτερικό θεωρώντας πως ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

SPORTIME

«Ήδη με 100 ματς στις πλάτες του με τα «γάντια» του Παναθηναϊκού. Εδώ κι ένα χρόνο σχεδόν σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής σε σημείο που στους αγώνες του Μαρτίου λόγω performance να προβάλλει φαβορί για το Νο1.

Ο Διούδης, με 10 clean sheets σε 23 αγώνες φέτος, διακρίνει μία απουσία προόδου/τίτλων στον Παναθηναϊκό και με την κοπέλα του συζητάει να αφήσουν τα Νότια Προάστια για τα ξένα. Χωρίς buy out στο συμβόλαιό του, το «τριφύλλι» δύσκολα να ενδώσει σε πρόταση κάτω από το 1,5 μύριο.

Πλέον, εκείνο που μετράει είναι η θέληση του 27χρονου πορτιέρε που φέρεται να’χει πάρει απόφαση πως ήγγικεν η ώρα για το next level. Κοινώς, ή τώρα ή ποτέ…»