Δίπλα στην ομάδα για τόνωση ηθικού!

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν μέσα στην εβδομάδα στο Κορωπί για να συναντήσουν τους παίχτης του τριφυλλιού από κοντά και να τους τονώσουν το ηθικό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Δεν είναι η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού όσο κακή κι αν είναι η φετινή χρονιά για την ομάδα τους, αναμένεται να βρεθούν μέσα στην εβδομάδα στο Κορωπί, όπου βρίσκεται το προπονητικό κέντρο της ομάδας για να τονώσουν το ηθικό των παιχτών ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.