«Διπλάσια η προσφορά της Πάρμα για Ζαγαρίτη»!

Το διπλάσιο συμβόλαιο φέρεται πως θα έχει ο Βασίλης Ζαγαρίτης στην Πάρμα, συγκριτικά με όσα θα έπαιρνε στον Παναθηναϊκό.

Όπως επιβεβαίωσε και ο Λάζλο Μπόλονι, ο Βασίλης Ζαγαρίτης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Onsports, το οικονομικό κομμάτι έπαιξε ρόλο στην επιλογή του νεαρού μπακ. Συγκεκριμένα, η Πάρμα του προσφέρει διπλάσιες αποδοχές, συγκριτικά με την πρόταση του Παναθηναϊκού και μάλιστα σε τριετές συμβόλαιο.

Πιο αναλυτικά, οι απολαβές του Ζαγαρίτη στην Πάρμα φέρεται πως θα ξεκινούν από 130.000 ευρώ και θα αυξάνονται κλιμακωτά κατά 10.000 κάθε χρόνο. Αντίθετα η πρόταση του «τριφυλλιού» ξεκινούσε από τα 60, 70 και 80.000 αντίστοιχα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.